اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 96

کد خبر: 10455    1396/06/29

بسمه‌تعالی

اطلاعیه ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان کارشناسی ناپیوسته در سال تحصیلی9۷-139۶

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی در دانشگاه بوعلی سینا و آرزوی توفیق روزافزون به اطلاع کلیه پذیرفته‌شدگان می‌رساند فرآیند ثبت‌نام در این دانشگاه در دو مرحله به‌ صورت اینترنتی و حضوری انجام خواهد شد که هر دو نوع ثبت‌نام الزامی می ­باشد.

1. ثبت‌نام اینترنتی:

این نوع ثبت‌نام از ساعت ۱۴ روز 30/۰۶/139۶از طریق سایت دانشگاه بوعلی سینابه آدرسwww.basu.ac.irو در سامانه گلستانشروع خواهد شد. لازم است برای ثبت‌نام اینترنتی، حتماً از قبل، اسکن مدارک مورد نیاز(عکس پرسنلی زمینه سفید 4×3 ، شناسنامه، کارت ملی، مدرک تحصیلی پیش‌دانشگاهی، مدرک تحصیلی متوسطه و در صورت وجود،کارت پایان خدمت یا معافیت و برای پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته، مدرک کاردانی)تهیه‌ شده باشد. (عکس 4×3 با رزولوشن dpi300 و فرمت jpg و بقیه مدارک با رزولوشنdpi300 و فرمت jpg)

تذکر مهم: با توجه به اینکه عدم دقت در ثبت صحیح اطلاعات در زمان ثبت نام اینترنتی، موجب اختلال و بروز مشکل در ثبت نام حضوری شما خواهد شد لذا در ثبت اطلاعات نهایت توجه و دقت را به عمل آورید، در غیر اینصورت مسئولیت عواقب آن بر عهده شما خواهد بود.

2. ثبت‌نام حضوری:

پس از اتمام ثبت‌نام اینترنتی، ثبت‌نام حضوري پذیرفته‌شدگان در تاریخ۰۱/۰۷/9۶در محل دانشکده‌هاطبق جدول زمان‌بندی شماره (۱)صورت خواهد پذيرفت.

جدول زمان‌بندی شماره (۱)

1-اصل شناسنامه و 3 سری کپی از تمام صفحات آن

2-اصل و 2 سری کپی کارت ملی

3-شش قطعه عکس 4×3

4-اصل و کپی کارت معافیت یا کارت پایان خدمت (در صورت وجود) و یا مدرک نشان‌ دهنده وضعیت نظام‌وظیفه

5- اصل گواهینامه موقت کاردانی یا اصل گواهینامه پایان تحصیلات کاردانی (برای آن دسته از پذیرفته‌ شدگانی که ارائه مدارک ذکر شده امکان‌پذیر نباشد لازم است اصل گواهی تأییدشده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کاردانی با محتوای فرم پیوست شماره ۹ را ارائه نمایند.) و ۲ برگ تصویر آن

6-اصل و تصویر کارنامه دوره کاردانی

7-ارائه اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر(طرح لایحه نیروی انسانی) یا گواهی معافیت از آن

۸- مجوز ادامه تحصیل و یا تأییدیه تسویه‌حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا تأییدیه تسویه‌ حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (فرم پیوست شماره ۳ و ۴)

۹- اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت

۱۰- پرسنل شاغل رسمی متعهد خدمت در وزارت آموزش و پرورش و نیروهای نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی ایران علاوه بر موافقت کتبی باید گواهی اشتغال به کار را نیز ارائه نمایند.

۱۱- واریز مبلغ 400/000 ریال (برابر چهل هزار تومان) جهت صدور کارت دانشجویی از طریق سامانه گلستان

لازم به ذکر است پرداخت مبلغ فوق صرفاً به‌صورت اینترنتی امکان‌پذیر است که جهت پرداخت اینترنتی حتماً رمز دوم کارت‌بانکی، CVV2، تاریخ انقضاء و شماره کارت‌ بانک نیز لازم است. همچنین جهت ورود می‌بایست از مرورگر Internet Explorer11 استفاده گردد.

۱۲- پذیرفته‌شدگان حتماً بايد پرينت کليه فرم‌های ثبت‌نام اينترنتي را در زمان ثبت‌نام حضوري تحويل نمايند. در غير این صورت ثبت‌نام صورت نخواهد پذيرفت.

توضیحات:

- حضور شخص پذیرفته‌شده الزامی است در صورت نقص مدارک خواسته‌ شده، ثبت‌نام به هيچ عنوان انجام نخواهد شد.

-ثبت‌نام از کليه پذیرفته‌شدگانصبح‌ها از ساعت 8:30 الي 1۲:30 و بعدازظهرهااز ساعت 14:۳۰ الي 17:۳۰انجام خواهد شد.

- شروع کلاس‌هااز1396/07/02خواهد بود و انتخاب واحد توسط اداره آموزش دانشکده صورت خواهد پذيرفت.

مديريت امور آموزشي دانشگاه بوعلي سينا

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10