اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون سراسری سال 1398

کد خبر: 19360    1398/10/14

بدین وسیله نتایج پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سراسری سال 1398 این دنشگاه که درخواست خود در موعد مقرر به این دانشگاه ارسال نموده اند به شرح زیر ارسال می گردد . ضمن عرض تبریک به این پذیرفته شدگان ، لازم است بر اساس برنامه زمانی اعلام شده جهت ثبت نام در سایت سازمان سنجش آموزش کشور شخصا به اداره پذیرش و ثبت نام این دانشگاه ( واقع در ساختمان مرکزی )  مراجعه نمایند . لازم به ذکر است قبولی پذیرفته شدگان به صورت مشروط بوده و اعلام نتایج قطعی و ثبت نام نهایی در دانشگاه پس از تایید سازمان سنجش آموزش کشور می باشد . عدم مراجعه در تاریخ مذکور به منزله انصراف از درخواست تلقی گردیده و این دانشگاه نسبت به پذیرش نفرات جایگزین اقدام خواهد نمود و با توجه به محدودیت ظرفیت هیچ گونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد .

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10