مدیریت امور آموزشی دانشگاه با ثبت نام از پذیرفته شدگان کلیه مقاطع تحصیلی آزمون ها ی سراسری، به استقبال سال تحصیلی 97-1396 می رود

کد خبر: 10305    1396/06/14

برنامه ریزی های ثبت نام از پذیرفته شدگان ورودی جدید که از چندین ماه قبل در واحد پذیرش و ثبت نام این مدیریت آغاز شده بود با برگزاری جلسات متعدد با معاونت ها و حوزه های سهیم در این فرآیند دامه یافت. در این راستا جلسه ای با حضور معاونین و مدیران محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دانشجویی و فرهنگی و اداره حراست تشکیل گردیده و پیرامون مسائل ثبت نام و بهبود ارائه خدمات، بحث و تبادل نظر شد. همچنین جلسات توجیهی با روسای ادارات آموزش دانشکده ها که مجریان ثبت نام هستند تشکیل گردید. در پایان یادآور می شود ثبت نام اینترنتی از پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد و دکتری روز چهارشنبه 15/6/96 آغاز و ثبت نام حضوری از ایشان در روزهای 19 و 20 شهریور ماه طبق اطلاعیه شماره 2  انجام خواهد شد.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10